facebook-pixel

Irina og jeg – Et venskab på liv og død

img

Irina og jeg – Et venskab på liv og død

Fakta om bogen

Titel: Irina og jeg – Et venskab på liv og død

Udgivelsesdato: 02-03-2023

Genre: Biografier & erindringer

Forlag: Mofibo Original

Forfatter: Jessica Springfeldt Råket

Oversat af: Iben Falden, Maria Roslev

Oversat fra: Svensk

ISBN: 9789180683869

Format: Lydbog

Dette er den sande historie om Jessica og Irina, to unge kvinder fra to meget forskellige verdener, som forenes af en mørk skæbne, og hvis venskab giver dem styrke til at overvinde alt.

Jessica levede det perfekte liv. Hun var gift, havde to vidunderlige børn og boede i en smuk villa i byens fineste kvarter. Udefra så hun ud som om hun levede som en prinsesse. Ingen kunne have vidst, at hendes liv var et fængsel.
En dag hørte hun om Irina, en ung russisk kvinde, der var blevet taget til Sverige af en mand, som holdt hende skjult i en lille lejlighed som sin “elskerinde”.

På usandsynlige måder bliver de to unge kvinder bedste veninder, og deres venskab giver dem styrken til at bryde ud og begynde at opbygge deres liv på deres egne betingelser.

Men deres veje skilles – Irina flytter tilbage til Rusland, og årene går. Indtil Jessica en dag mange år senere finder en krøllet seddel, som Irina gav hende dengang, i det, der nu føles som et andet liv. Og historien om deres venskab tager en ny drejning.