facebook-pixel

Isa er skredet

img

Isa er skredet

Fakta om bogen

Titel: Isa er skredet

Udgivelsesdato: 28-09-2023

Sider: 240

Genre: Ungdomsbøger

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Katrine Juel

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788740076721

Historien om tre veninder fortalt fra tre forskellige sider. Om liv, kroppe og venskaber i forandring. Om at være teenager lige nu.

Et hold af drevne manusforfattere satte sig ned og skabte et univers sammen. I serien Tre-To-En lærer vi Lulu, Olivia og Isabella at kende i hver deres bog. Vi følger pigerne i en tid, hvor alting ændrer sig, og de langsomt bevæger sig væk fra venskabets trygge, fælles rum. Tre-To-En tager aktuelle temaer som slutshaming, psykisk sygdom, onlineflirts og perfekthedskultur op, men er lige så interesseret i venskaberne og relationerne.

Isa har ikke en kæreste. Og hun skal heller ikke bede om én, for kærlighed stinker og går for øvrigt altid i stykker. Hun har desuden mere end nok at se til med sin far og lillesøster og en mor, der er for syg til, at hun kan finde ud af at være sammen med sin familie. Isa har virkelig ikke brug for flere problemer.

Lulu og Olivias plan om at tø Isas frosne hjerte op giver bagslag, og Isa føler sig endnu mere alene. Indtil hun møder Mo. Han er anderledes end nogen anden, hun har mødt, og så er han absolut ikke interesseret i en kæreste.