facebook-pixel

Je m’appelle Agneta

img

Je m’appelle Agneta

Fakta om bogen

Titel: Je m’appelle Agneta

Udgivelsesdato: 13-10-2023

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Forlaget Aronsen

Forfatter: Emma Hamberg

Oversat af: Randi Bjerre Høfring

Oversat fra: svensk

Format(er)ISBN
Ebog (ePub)9788794008594
Paperback9788794008662
Hardback9788794008464

Nomineret til ÅRETS BOG 2021
Man bliver opløftet, får udlængsel og kan ikke forestille sig et liv, hvor man ikke sidder i et gammelt fransk kloster og sipper vin.” – Litteratursiden
”Det er den fineste fortælling om at finde sig selv på ny, folde vingerne ud og få et lille skub til at flyve igen.” – Bogblogger
”En humoristisk og hjertevarm fortælling.” – Bogtanker
★★★★★☆ – ThorndahlBooks ★★★★★ – Hyggegeek
Solgt mere end 200.000 alene i Sverige. Agneta er 49 år med børn, som er flyttet hjemmefra og kun kommunikerer med hende via Mobilepay, manden Magnus, der cykler superhurtigt i dyrt, tætsiddende cykeltøj, et ubetydeligt arbejde hos Trafikstyrelsen, et sørgeligt sexliv (kan man kalde det et sexliv, når man hverken har sex eller et liv med hinanden?), et skrigende tomt køleskab (Magnus tror på et liv uden gluten, alkohol, fedt, sukker og kulhydrater) og en følelse af fuldstændig at have fået klippet vingerne. Hvordan blev livet så kedeligt?
Men midt i al kedsomheden opdager Agneta en lille, spøjs annonce i avisen.
Ældre dreng behøver hjælp. Nu. Lave mad. Vaske tøjet. Rengøring i kæmpestort hus. Meget vigtigt – Hver fredag kl. 17.00 gå på bar. Må tale svensk! Drengen bor i Saint Carelle. Provence. Frankrig. Nogle dage senere befinder Agneta sig, til sin egen og alle andres overraskelse,på et mennesketomt torv i lille Saint Carelle i Provence. Hvor ingenting er som i annoncen. Nu begynder eventyret for alvor, om Agneta vil det eller ej.

Je m’appelle Agneta er fortællingen om, hvordan et menneske uden vinger pludseligt begynder at flyve. For ja! Fjer kan vokse ud igen både på fugle og mennesker. Og når man endelig begynder at flyve igen, ja, så kan alle mirakler ske. Velkommen indenfor i en verden, hvor Emma Hambergs karakteristiske livsglæde og kærlighed til mennesker findes på hver eneste side.