facebook-pixel

Jeg er her jo

img

Jeg er her jo

Fakta om bogen

Titel: Jeg er her jo

Undertitel: Kald mig aldrig Tønder-pigen igen

Udgivelsesdato: 08-06-2022

Sider: 360

Genre: Biografier og erindringer

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Forfatter: Pia Møller Søe & Zandra Berthelsen

Oversat fra: dansk

Format(er) ISBN
Ebog (ePub) 9788727010380
Hæftet bog 9788727005263
Lydbog til download 9788728373941

Det er varm og lyst den sommeraften i 2005, hvor politiet banker på døren til et hus i Solderup lidt uden for Tønder. Indenfor sidder Zandra, som er 11 år, og halvsover nøgen op ad sin far, der ligger halvfuld i sofaen. Om lidt tager politiet hende og hendes søster med ud af huset. Hendes far kommer i fængsel, og deres fælles historie bliver forsidestof.
De fleste kan huske historien om den ældste af pigerne fra Tønder-sagen, men hvem var hun – og findes hun i dag? Zandra Alex Berthelsen har levet tusinde liv og på en måde ikke et eneste. Som barn blev hun seksuelt misbrugt, som ung blev hun systemets sag – og som voksen forsøger hun at finde fodfæste i en tilværelse, hvor hun hver dag skal insistere på at være sig selv.
Hun er vokset op i plejefamilier, på ungdomspensioner, på gaden og på forsiden. Nu sætter hun selv ord på den opvækst, der på mange måder kom til at føles som hendes skæbne, men aldrig som den, hun egentlig er. Her fortæller hun for første gang den historie, de fleste tror de allerede kender.

OPRET ET JOBOPSLAG

SENESTE ARTIKLER

NYHEDSBREV

Spotify