facebook-pixel

Jeg er leder

img

Jeg er leder

Fakta om bogen

Titel: Jeg er leder

Undertitel: Indsigt, handlekraft, overskud

Udgivelsesdato: 02-02-2024

Sider: 194

Genre: Management

Forlag: Akademisk Forlag

Forfatter: Mette Mynderup

ISBN: 9788750063490

Format: Hæftet

”Det første lederjob kan sidestilles med russisk roulette. Det er ren trial and error. Godt flankeret af swim or die. Konstant skal man brandslukke, ligesom man står alene og ofte er på bagkant. Nogle gange går det fremragende. Andre gange resulterer det i sygemeldinger, stress, klager og opsigelser på stribe. Heldigvis kan man gøre meget for at forbedre sine odds …”

JEG ER LEDER er en bog til dig, der er førstegangsleder. Den forbereder dig på din nye rolle som leder og giver dig greb og værktøjer til, hvordan du griber konkrete ledelsessituationer og udfordringer an. Samtidig giver bogen dig et sprog, så du er klædt på til at blive hørt og gå i dialog med din leder og din topledelse.

JEG ER LEDER er en trænings- og refleksionsbog, der skærper dit ledelsesblik og udvikler dig som leder. Men den giver dig også indsigt i, hvordan du kan udvikle dine medarbejdere – individuelt og som team. I kraft af sine mange øvelser, cases og refleksionsspørgsmål er bogen oplagt i forbindelse med undervisning og kurser.