facebook-pixel

Jeg er ond, mørk og dyster

img

Jeg er ond, mørk og dyster

Fakta om bogen

Titel: Jeg er ond, mørk og dyster

Udgivelsesdato: 20-10-2023

Sider: 312

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Forlaget Mellemgaard

Forfatter: Anders Lynnerup

ISBN: 9788776084066

Format: Hæftet

Nutidens vederstyggelige massemorder eller fremtidens helt og frelser? Synet af blod tænder en dyb trang i den unge Geo. Skæbnen tager ham ud på en nådesløs rejse, som spået af den mystiske spåmand, men er spåmandens syn til at stole på? Mens Geo Dimen i sine unge år får sat hele skolen godt på plads, siddende på sin retmæssige trone, synes omgivelser og drengens egen personlighed at være vrangforestillinger, mens han rejser gennem de foruroligende gymnasieår. Med minder fra en fjern fortid og syn af en uvirkelig fremtid føles Geos liv som en feberdrøm af en rutsjebanetur. Tog spåmanden fejl? Var Geo Dimen ikke den vederstyggelighed, som spåkuglen havde skabt et klart billede af? En ting er sikkert. Dimen er ikke sig selv, og nogen må vide, hvad der er sket, eller hvem der står bag. Hvor. Er. Geo Dimen?

Uddrag af bogen 
 “Jeg har aldrig oplevet noget lignende,” sagde spåmanden. “Din søn er … Din søn bliver forvrænget om et godt stykke tid endnu. Jeg fornemmer en følelse af sorg. Sorg og …” Han lukkede øjnene endnu en gang og trak vejret ind gennem sine næsebor. “Og en enorm bølge af raseri, der aldrig rinder ud igen.” “Far?” lød det fra Geo, der sad og rystede af skræk. “Far, jeg vil gerne hjem.” “Ik’ nu, søn.” Faren tog et høreværn op af sin lille taske og gav det til Geo. “Så. Bare fortsæt.”                  “Han vil blive forrådt! En skuffende realitet vækker den sande Geo til live. Jeg kan … Jeg kan fornemme en foruroligende skæbne for den stakkels dreng. Sindssyge bekendtskaber og falske venner vil ødelægge Geos rolige sind. Hans fremtid er i dén grad mørk og dyster. Men der er lys! Og det er ikke uopnåeligt.”

Om forfatteren 
Anders Lynnerup (f. 1999) er en uortodoks forfatter, der giver et frisk pust til den litterære verden. Jeg er ond, mørk og dyster er hans debut.