facebook-pixel

Jordens iskolde poler

img

Jordens iskolde poler

Fakta om bogen

Titel: Jordens iskolde poler

Udgivelsesdato: 08-02-2024

Sider: 80

Genre: Faglitteratur for børn

Forlag: Gads Børnebøger

Forfatter: Jason Bittel

Oversat af: Leif Schack-Nielsen

Oversat fra: engelsk

Illustrationer: Claire McElfatrick

Format(er)ISBN
Hardback9788762743991

Læs om Arktis og Antarktis, de to områder, der ligger henholdsvis højest mod nord og længst mod syd på jordkloden. Der er isbjørne, pingviner og kæmpe hajer, men kun få mennesker lever her. Jordens iskolde poler, naturen, dyrene og menneskene:
En eventyrlig rejse gennem jordens koldeste og mest barske egne på Arktis og Antarktis, som huser mange dyr og byder på mange overraskelser. Læs fx om kloge spækhuggere, lynhurtige pingviner og 400 år gamle hajer. Grundlæggende og overskuelig fagbog for videbegærlige børn. Kombinationen af flotte fotos og fine illustrationer giver mulighed for i detaljer at udforske dyrene og deres omgivelser. Bogen indeholder fire hovedkapitler samt en ordliste og stikordsregister:
HVAD ER ARKTIS OG ANTARKTIS?
LIVET I ARKTIS
LIVET I ANTARKTIS
DE ISKOLDE POLER OG OS

Flot og indbydende fagbog om to helt særlige landområder. Der er et fint fordelt fokus på de to poler og der er flotte billeder og illustrationer af de særlige kendetegn for stederne, især isbjergene og de dyrenes leveforhold. Anbefales varmt, især til PLC´er, men er relevant for alle biblioteker.
Lektørudtalelsen