facebook-pixel

Kålhydrater

img

Kålhydrater

Fakta om bogen

Titel: Kålhydrater

Undertitel: Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang

Udgivelsesdato: 03-03-2022

Genre: Mad og drikke

Forlag: Gyldendal

Forfatter: Anette Sams & Jane Faerber

Format(er) ISBN
Indbundet bog 9788702331431
Lydbog til download 9788702364040

Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg din medfødte insulinfølsomhed. Det er opskriften, der vrister dig fri af

insulinresistens, overvægt

og livsstilssygdomme.

Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi, lærer Anette Sams dig, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.
Alle kulhydrater består af sukkermolekyler. Alligevel har de vidt forskellige biologiske egenskaber og ved at erstatte traditionelle kulhydrater med KÅLHYDRATER fodrer du mikroorganismerne hele vejen igennem dit tarmsystem og får derved et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem. Kort sagt: Du bygger en vital og modstandsdygtig krop.
Som hjælp til at få flere kålhydrater i dit liv, får du 50 lækre, nemme og velsmagende opskrifter udviklet af Jane Faerber.

OPRET ET JOBOPSLAG

SENESTE ARTIKLER

NYHEDSBREV

Spotify