facebook-pixel

Kålhydrater

img

Kålhydrater

Fakta om bogen

Titel: Kålhydrater

Undertitel: Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang

Udgivelsesdato: 02-03-2022

Sider: 206

Genre: Mad og drikke

Forlag: Gyldendal

Forfatter: Anette Sams & Jane Faerber

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788702331431
Lydbog til download9788702364040

BLANDT ALLE VERDENS GRØNTSAGER LØBER KÅL MED GULDET.

VIL DU GERNE VIDE HVORFOR? OG VIL DU INSPIRERES TIL AT FÅ FLERE KÅLHYDRATER IND I DIT LIV?

Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi viser Anette Sams dig, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.
Kål er suveræn på alle måder, og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater fodrer du mikroorganismerne hele vejen igennem dit tarmsystem, så du får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem.
Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister dig fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme.
Som hjælp til at få flere kålhydrater i dit liv får du 50 lækre, nemme og velsmagende opskrifter udviklet af Jane Faerber. For kål er ikke bare sund, den er også en mester i et køkken: Den kan være sprød, blød, cremet, skarp, smagfuld. Den kan koges, hakkes, steges, blendes. Uden at miste sine fantastiske evner.
Og så er kål bæredygtig, fordi den kan dyrkes herhjemme.