facebook-pixel

Kernen

img

Kernen

Fakta om bogen

Titel: Kernen

Udgivelsesdato: 12-09-2023

Sider: 1000

Genre: Ungdomsbøger

Forlag: DreamLitt

Forfatter: Peter V. Brett

Oversat af: Nanna Lysgaard Elmkjær

Oversat fra: Engelsk

Serie: Dæmoncyklussen

Nummer i serien: 5

ISBN: 9788771719222

Format: Hardback

I umindelige tider blev menneskeheden jaget og dræbt af blodtørstige dæmoner.

Deres eneste beskyttelse mod væsenerne, der luskede omkring i natten, var gamle, halvglemte magier. Men så stod to helte frem – mænd tætte som brødre, men splittet af bittert forræderi. Arlen Bales blev kendt som Den tatoverede mand, dækket fra top til tå med kraftfulde magiske symboler, der gør ham i stand til ikke bare at kæmpe mod dæmonerne, men besejre dem. Jardir, udrustet med magisk beskyttede våben, kaldte sig selv Forløseren, en person profeteret til at forene menneskeheden og lede dem til sejr i Sharak Ka – det endelige opgør mod dæmonerne.
Men i deres forsøg på at udfordre dæmonerne har Arlen og Jardir sat noget i gang, der kan betyde enden på alt, de har kært – en sværm. Krigen venter forude, og menneskeheden har ikke en chance, medmindre Arlen og Jardir, med hjælp fra Arlens hustru Renna, kan knække en tilfangetagen dæmonprins og tvinge det luskede væsen til at lede dem til Kernen, hvor moderen til alle dæmoner avler sin uendelige hær.
Arlen, Renna og Jardir sætter deres lid til, at deres nærmeste allierede, Leesha, Inevera, Ragen og Elissa, vil forene folkene i de Frie Byer og lede dem i kampen mod sværmen, imens de selv tager på en farefuld færd ned i ondskabens mørkeste dybder, som ingen af dem regner med at slippe levende fra.
Kernen er femte og sidste bog i serien Dæmoncyklussen