facebook-pixel

Køkkenskole

img

Køkkenskole

Fakta om bogen

Titel: Køkkenskole

Udgivelsesdato: 17-06-2024

Sider: 352

Genre: Mad og drikke

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Thomas Alcayaga & Timm Vladimir

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788740084047

Vil du gerne være dygtigere til at lave mad selv? Velkommen til Timm Vladimirs køkkenskole. Her kan alle være med – store som små, nybegyndere som øvede – børn, unge og de lidt ældre!

Køkkenskole er en moderne grundkogebog for alle, der ikke har så meget erfaring med at lave mad, men rigtig gerne vil i gang, så man ikke bare kan lave god mad til sig selv, men også en middag til en man har kær, til familien eller til vennerne på kollegiet.

Med bogen ønsker Timm Vladimir at lære unge og også mange voksne at begå sig i et køkken og at vise, hvor let det er at købe mindre take away. Og alle kan være med. Eneste forudsætning for at kunne lave bogens opskrifter er, at man elsker mad. Og som man siger: Øvelse gør mester – men mindre kan også gøre det!

Bogens 200 opskrifter har fokus på den gode smag og på, at man hverken bruger mere af sin dyrebare tid end højst nødvendigt eller sprænger budgettet. Opskrifterne er nemme at gå til, og man bliver guidet med udførlig beskrivelse af arbejdsgange og procesbilleder.

Der er retter til alle dagens måltider og masser af gode tips undervejs. Opskrifterne er inddelt i kapitlerne: God start på dagen, Snacktime, Asian sensation, Spice up your life, Supergrønt, Tilbage til rødderne, Kål, Italiensk i verdensklasse, Sovs eller sauce, Hønen og ægget, En god bøf, Simremad, Fars dag, Klassikere fra megagamle dage, Dåsemad, Grillbar og endelig Fisk og skaldyr.