facebook-pixel

Kompetente par

img

Kompetente par

Fakta om bogen

Titel: Kompetente par

Undertitel: En vejledning i par- og sexterapi

Udgivelsesdato: 05-10-2023

Sider: 146

Genre: Krop, sind og sundhed

Forlag: Akademisk Forlag

Forfatter: Karina Kehlet Lins

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788750063681

Sex kan være både sundt og godt, hvis man nyder at have sex, og man er glad for den sex, man har. Men der er virkelig mange mennesker, som har ondt i sexlivet, og det er slet ikke alle mennesker, der ønsker at have sex. Mennesker er forskellige, også hvad angår deres seksualitet. Og det er derfor i parterapi væsentligt at undersøge, hvad der føles rigtigt for både parret og den enkelte.
I ”Kompetente par” fokuserer Karina Kehlet Lins på nogle af de vigtigste opmærksomhedspunkter i par- og sexterapi og beskriver nogle af de nyeste udviklinger på området, så praktikere og studerende, der ønsker at lære mere om kombinationen af par- og sexterapi får et godt overblik og inspiration til arbejdet.
Bogen præsenterer helt grundlæggende koncepter i par- og sexterapi og bevæger sig til de mere komplekse interventioner, og det hele omsættes til praktiske case-eksempler.
Området kan være både udfordrende og delikat, og derfor beskriver bogen, hvordan man kan undgå nogle af de største faldgruber.
Karina Kehlet Lins er klinisk psykolog, klinisk sexolog og systemisk psykoterapeut med mere end 20 års erfaring. Hun er desuden lektor i klinisk sexologi ved Københavns Universitet og har undervist i sexologi ved forskellige universiteter.