facebook-pixel

Kort & godt om ADD

img

Kort & godt om ADD

Fakta om bogen

Titel: Kort & godt om ADD

Udgivelsesdato: 28-11-2023

Sider: 160

Genre: Psykologi

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag

Forfatter: Per Hove Thomsen, Louise Meldgaard Bruun

Serie: Kort og godt

ISBN: 9788771855357

Format: Hæftet

Hvad er ADD – og hvordan opdager man det? Hvordan stilles diagnosen, og hvordan foregår behandlingen? Hvad kan man selv gøre, og hvordan kan andre hjælpe?

KORT & GODT OM ADD er til dig, der selv har ADD, eller er tæt på et barn, ung eller voksen med ADD og gerne vil vide mere.

I bogen finder du klar viden om opmærksomhedsforstyrrelsen ADD, om hvad symptomerne, årsagerne og behandlingen er, og om hvordan ADD adskiller sig fra ADHD-diagnosen, som ADD hører under. Der er gode råd til, hvordan man opbygger strategier og rutiner, der letter hverdagen og får det hele til at fungere bedre – derhjemme, i skolen, på uddannelsen og på jobbet. Bogen beskriver også de psykiske og fysiske udfordringer, der ofte optræder sammen med ADD – og nogle gange bliver forvekslet med ADD-symptomer.

Bogen er også til lærere, pædagoger, behandlere, ledere og andre, der er i kontakt med mennesker med ADD, og som ønsker at forstå, hvad det er, og hvordan det viser sig.

Om forfatterne:
Per Hove Thomsen er læge, dr.med. og professor i børne-og ungdomspsykiatri ved Aarhus Universitet, overlæge og leder af forskningsafsnittet ved Børne-og Ungdomspsykiatrisk Afdeling i Region Midt og en af landets førende eksperter i ADHD.
Louise Meldgaard Bruun er specialpsykolog i psykiatrived Aarhus Universitetshospital. Har igennem mange år arbejdet med udvikling af behandling af kognitive vanskeligheder ved psykiatriske lidelser.