facebook-pixel

Kort & godt om LEDELSESKOMMUNIKATION

img

Kort & godt om LEDELSESKOMMUNIKATION

Fakta om bogen

Titel: Kort & godt om LEDELSESKOMMUNIKATION

Udgivelsesdato: 10-05-2022

Sider: 152

Genre: Politik, økonomi, erhverv og jura

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag

Forfatter: Morten Svalgaard Nielsen

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788771589481

God ledelseskommunikation kræver som alt andet træning, øvelse og forberedelse. Noget tyder på, at mange ledere undervurderer, hvor vigtigt det er at arbejde med kommunikative evner.

KORT & GODT OM LEDELSESKOMMUNIKATION giver indblik i fem kommunikative gamechangers, der kan skabe inspiration og handling internt som ekstern. Desuden præsenteres fem virkningsfulde og lettilgængelige redskaber til performativ kommunikation, der sætter lederen i stand til at mestre sin kommunikation i øjeblikket samt skabe motivation og engagement.

KORT & GODT OM LEDELSESKOMMUNIKATION henvender sig til ledere i private og offentlige virksomheder, der skal have organisationens budskaber ’ud over rampen’. Desuden er bogen velegnet til alle andre, der arbejder med formidlingsopgaver: medarbejdere, konsulenter, facilitatorer, rådgivere, projektledere og sælgere samt undervisere på uddannelsesinstitutioner.

Om forfatteren:
Morten Svalgaard Nielsen har en master i ledelses- og organisationspsykologi fra Aalborg Universitet og er uddannet teaterinstruktør. Han er chefkonsulent i Region Hovedstaden, Center for HR og Uddannelse.