facebook-pixel

Kristian på sporet af dyrenes rekorder

img

Kristian på sporet af dyrenes rekorder

Fakta om bogen

Titel: Kristian på sporet af dyrenes rekorder

Udgivelsesdato: 12-06-2024

Sider: 160

Genre: Faglitteratur for børn

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Kristian Gintberg

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hardback9788740078695

Hvad hedder verdens største firben? Er det sandt, at en falk kan flyve med 400 km/t? Og hvad er egentlig det mest dødbringende dyr i verden? Nu er Kristian Gintberg klar med sin nyeste bog Kristian på sporet af dyrenes rekorder. Med tasken fuld af guldmedaljer drager Kristian ud for at placere de sejeste dyr øverst på sejrsskamlen og give dem medaljer om halsen.

Sammen med læseren bliver Kristian klogere på dyrenes levesteder, føde og fjender. For verden er fuld af dyr med vilde evner.

Glæd dig til at møde en vildkat, der efterligner dyreungers lyde for at lokke forældrene til frokost. Eller en padde, som kan undvære mad i 10 år uden at dø. Vi kommer også forbi et nuttet dyr, som i virkeligheden er verdens bedste jæger.

I Kristian på sporet af dyrenes rekorder skal vi høre om alt fra verdens hurtigste svømmer og det dyr, der har verdens længste hale til en fugl, der kan gå på vandet. Vi skal også møde en snydepels, et flyvende pattedyr og hilse på både verdens største, mest giftige og længste slange.

Hvert opslag dækker et emne, formidlet i et lettilgængeligt sprog og er illustreret både faktuelt og utrolig sjovt af Franck Wagnersens humoristiske streg.