facebook-pixel

Læg en besked

img

Læg en besked

Fakta om bogen

Titel: Læg en besked

Udgivelsesdato: 11-05-2022

Sider: 90

Genre: Digte

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Forfatter: Naiha Khiljee

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788727007427
Hæftet bog9788727007427
Ebog (ePub)9788727007434

”Noget er ved at forandre sig i vores samfund og vores verden. Det er det, Naiha Khiljees digte viser os.” Sådan skrev en anmelder om debuten, Kære søster.
Læg en besked er en samling spoken word-inspirerede digte, der lægger op til en ny form for åndelig aktivisme med budskabet om at gøre plads til ro, inderlighed og nærhed.
Hvordan taler vi egentlig med hinanden i de sociale mediers æra? Hvordan påvirker det os altid at se os selv udefra, altid at have et åbent kommentarfelt, mails alle døgnets timer? Det er de spørgsmål, Naiha Khiljee tager afsæt i, når hun med en smittende humor og en brændende indignation skriver om mentalt helbred, online-kultur og ulighed. Glimtvis trækker hun på egne erfaringer fra blandt andet den danske medieverden og fra sit arbejde som psykolog.
Som modvægt til skærmens altopslugende kraft reflekterer Naiha Khiljee over åndelighed, natur og de dyder, hun blev præsenteret for som barn, og som ikke altid harmonerer med den måde vi omgås hinanden, for eksempel gæstfrihed.
.