facebook-pixel

Lær at håndtere stress

img

Lær at håndtere stress

Fakta om bogen

Titel: Lær at håndtere stress

Undertitel: 4 effektive øvelser

Udgivelsesdato: 20-09-2011

Forlag: Rosinante&Co

Forfatter: Bobby Zachariae

Illustrationer: Kirsten Gjerding

Format(er)ISBN
Lydbog til download9788702081749
CD9788763811101
Lydbog til download9788763830089

Betydningen af ordet stress, som det anvendes i medierne og i daglig tale, kan ofte opleves som uklart og upræcist, og ikke alle mener det samme, når de taler om stress. Stress er ikke blot at have travlt men opstår, når vi udsættes for påvirkninger fra vores omgivelser, som vi oplever os tvungne til at forholde os til, og hvor vi ikke føler, at vi har tilstrækkelige ressourcer til at håndtere situationen.

Stress påvirker vores psykiske og fysiske trivsel. Visualisering er et effektivt redskab til at forebygge og modvirke de psykiske og fysiske konsekvenser af stress.

Bobby Zachariae (født 1955) er en efterspurgt foredragsholder og har mange års erfaring med undervisning i – og rådgivning om stress – både i offentlige og private virksomheder. Han er dr.med. og psykolog med speciale i sundhedspsykologi, og han har tidligere udgivet både bøger og cd’er om visualisering og helbredelse.

I ‘Lær at håndtere stress’ får du 4 afspændings- og visualiseringsøvelser, så du kan lære at håndtere de forskellige aspekter ved stress og få det bedre.

OPRET ET JOBOPSLAG

NYHEDSBREV

Spotify