Lærervejledning til prøven i madkundskab
Titel: Lærervejledning til prøven i madkundskab
Udgivelsesdato: 16-02-2023
Sider: 32
Genre: Skole- og lærebøger
Forlag: Gyldendal
Forfatter: Helle Brønnum Carlsen
ISBN: 9788702400045
Format: Hæftet
Titel: Lærervejledning til prøven i madkundskab
Udgivelsesdato: 16-02-2023
Sider: 32
Genre: Skole- og lærebøger
Forlag: Gyldendal
Forfatter: Helle Brønnum Carlsen
ISBN: 9788702400045
Format: Hæftet
Bliv klar til prøven Lærervejledning til prøven i Madkundskab I dette lille hæfte har vi samlet portalens prøveoplæg, vejledning og gode råd til lærere, som skal føre elever til prøve i madkundskab. Hæftets oversigter og praktiske skemaer giver bud på, hvordan prøven kan organiseres og tilrettelægges på den enkelte skole. Med hæftet kan lærere få overblik over prøvens faser og krav til køkkenfaciliteter, råvareindkøb, tidsforbrug og meget mere. Eksempler på prøveoplæg og arbejdsark kan inddrages i planlægningen og forberede både lærere og elever på prøven i valgfaget. Samlet i illustreret hæfte, får du: Overblik over prøvens faser Råd og vejledning om organisering og tidsforbrug Fire prøveoplæg Kopiark til eleven Skabeloner til lærer og censor Tekst og prøveoplæg findes også på madkundskab.gydendal.dk.
Velkommen
20. november, 2024 Gyldendal
Læs mere5. december, 2024 Lindhardt og Ringhof
Læs mereDette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores websted og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af webstedet du synes er mest interessante og nyttige.
Nødvendig cookie vil altid være aktiveret, så vi kan gemme dine præferencer for cookieindstillinger.
Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine præferencer. Det betyder, at hver gang du besøger dette websted, skal du aktivere eller deaktivere cookies igen.
Dette websted bruger Google Analytics til at indsamle anonyme oplysninger såsom antallet af besøgende på webstedet og de mest populære sider.
At holde denne cookie aktiveret hjælper os med at forbedre vores websted.
Aktiver venligst nødvendige cookies først, så vi kan gemme dine præferencer!