facebook-pixel

Lammefilosofi

img

Lammefilosofi

Fakta om bogen

Titel: Lammefilosofi

Undertitel: Retter med lammekød

Udgivelsesdato: 21-10-2022

Sider: 174

Genre: Mad og drikke

Forlag: EC Edition

Forfatter: Per H. Jacobsen

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Ebog (ePub)9788791392184
Ebog (pdf)9788793783003
Hæftet bog9788791392054
Hæftet bog9788791392146
Hæftet bog9788793046511
Hæftet bog9788793783515

”Lammefilosofi – retter med lammekød” er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 90 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. “En spændende kogebog, som med sit smukke layout giver lyst til at sætte sig godt tilrette og fordybe sig…og blive inspireret…” Thy Lam “Smukke fotos, gode opskrifter og ikke mindst … en perlerække af dejligt tilbehør, der passer perfekt til lammekød”. Aarhus Stiftstidende “En mere end velkommen udgivelse med lammeopskrifter, som helt sikkert vil blive brugt af lammekøds-elskere.” Bibliotekerne “Dejlig inspiration – både til hverdag og fest … Man får lyst til spise lammekød noget oftere!” fyens.dk