facebook-pixel

Linse og Didde

img

Linse og Didde

Fakta om bogen

Titel: Linse og Didde

Undertitel: møgkællinger har det sjovere

Udgivelsesdato: 14-10-2021

Sider: 352

Genre: Biografier og erindringer

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Didde Skjelmose,Michael Holbek Jensen,Linse Kessler

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788740055184
Ebog (ePub)9788740074642
Lydbog til download9788740074666

Didde: Jeg var så bange, da jeg mødte dig første gang.
Linse: Det kan jeg godt forstå.
Didde: Jeg var så bange, for jeg var overbevist om, at du ville slå mig ihjel.
Linse: Det ville jeg også …
Linse og Didde mødte hinanden i 1995 på dramatisk vis, da Linse var 29 år, og Didde bare 21, men siden første dag har de været uadskillelige og haft hinandens ryg som veninder.
I bogen fortæller de to seje Brygge-tøser filterløst og ærligt om deres venskab. Om op- og nedture, om hvor forskellige de er og om at arbejde sammen i tv-serien Familien fra Bryggen. 25 års venskab udrullet i et gribende og særegent smittende sprog og med fandenivoldsk humor.
Her beretter Didde også for første gang sin historie. Om en barsk barndom og opvækst på Bryggens brosten. Hun fortæller om alle stofferne, og hvorfor hun tog dem. Om utroskab, manglende selvværd og ensomhed. Men også om en kvinde, der kan lide gang i gaden, giver pokker i, hvad andre tænker, og er blevet Reality Award-kåret som Årets Bedste Kvindelige Realitydeltager.
Linse og Ditte – møgkællinger har det sjovere tager læseren med ind i et hjertevarmt til-verdens-ende-venskab, hvor Linse og Didde udveksler historier om mænd, sex og kærlighed samt børn, skønhed og bryster. Og bogen bringer læserne om bag kulisserne, når de optager Familien fra Bryggen, der i år runder sæson 20 på TV3.
Tilsammen har Linse og Didde mere end 1 million følgere på Instagram og Facebook. De er naturtalenter på sociale medier og er ikke nærige med at dele ud af sig selv og lade deres fans følge med. Bogen er skrevet i samarbejde med Michael Holbek, der også har skrevet Linses andre bøger.