En fuldstændig fantastisk, farverig og meget ærlig selvbiografi af en meget ung Mikkel, som tager ud i verden for at udleve sin drøm, og om hvordan han – trods sin unge alder – formår at opnå alle niveauer af det meget spændende job som rejseleder, med den mission at give hver eneste feriegæst en unik oplevelse.

Bogen er en skildring af, hvordan man kommer helt til tops i en til tider hård branche, dels ved at arbejde hårdt, men i lige så høj grad ved at være den mest kreative og den som forstår at tænke ud af boksen, når tallene på bundlinjen er røde. Den som tager ansvaret for sine handlinger og er en god kollega og chef, men samtidig også er den som kan sige fra, når situationen kræver det og sige farvel til en god stilling eller at afskedige dårlige medarbejdere.

Mikkel er ikke bange for at afsløre, hvad der i virkeligheden skete og ikke bare hvad pressen skrev.

“Livet som rejseleder” er en selvbiografi på godt og ondt, men samtidig en fortælling med masser af humor og glød. Mikkel er ikke bange for at udlevere sig selv og har en fin situationsfornemmelse for, hvornår han skal se indad.

Fakta om bogen
Titel: Livet som rejseleder
Undertitel: Drømmen om sol og succes
Forfatter: Mikkel Zeki Larsen
Sider: 224
Omslag: Paperback
Forlag: Books on Demand