facebook-pixel

Lizzie Blakes bedste brøler

img

Lizzie Blakes bedste brøler

Fakta om bogen

Titel: Lizzie Blakes bedste brøler

Udgivelsesdato: 13-06-2024

Sider: 346

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Flamingo

Forfatter: Mazey Eddings

Oversat af: Camilla Engkjær Laursen

Oversat fra: engelsk

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788702395723

Lizzie har begået helt utroligt mange fejl. Påsat en ildebrand ved et uheld flere gang. Mistet sine penge, haft sex med de helt forkerte og klippet sit eget pandehår. Én fejl har hun imidlertid aldrig begået: At lade en mand komme for tæt på. Men da hendes ADHD endnu engang er skyld i, at hun mister sit arbejde, bryder hun sin vigtigste regel: Hun går i seng med en mand ikke bare én gang, men hele to gange.
Rake har opgivet forhold, følelser og alt, der minder det mindste om intimitet. Men Lizzie gør noget ved ham. Hun er totalt kaotisk, helt uimodståelig, og Rake sænker for en gangs skyld paraderne.
Heldigvis skal han hjem til Australien igen, og Lizzie er fortid, indtil hun afslører, at hun faktisk er gravid. Rake ved med det samme, at han vil gøre alt for at være del af sit barns liv … undtagen, selvfølgelig, at åbne sit hjerte. Den fejl vil han aldrig begå igen.
Lizzie og Rake ender med at dele en enkelmandsseng, og sammen lærer de at ud af de største fejltagelser, kan der opstå noget helt særligt og smukt.