facebook-pixel

Logbog fra et livsforlis

img

Logbog fra et livsforlis

Fakta om bogen

Titel: Logbog fra et livsforlis

Udgivelsesdato: 26-09-2022

Sider: 442

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Erik Valeur

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788740004144
Ebog (ePub)9788740004670
Lydbog til download9788740027600
Paperback9788740081077

I det hvide fyrtårn, som i århundreder har set sømænd forlise og drukne i det hav, der i generationer blev kaldt for Helvedesdybet, bor en mand med en ejendommelig hemmelighed.

Malin forstår, at Viggo Larssen er vokset op med de mest forfærdelige syner – og at han allerede som barn fik en viden, som ingen skulle have haft. Den viden er ved at slippe ud til omverdenen, mens Malin forsøger at komme ind på steder, hvor ingen har været før: I det mørke rum, hvor manden i fyret voksede op med sin mor og bedsteforældre – og tre gule kanariefugle – og med bogen ’Den lille prins’ liggende under sin hovedpude.

På årets første dag forsvinder det kvindelige overhoved for den mest magtfulde familie i landet, og ingen er i stand til at forklare, hvad der er sket. Der står et tomt fuglebur i vindueskarmen på plejehjemmet Solbygaard – men den gamle Enkefrue, som er mor til både landets statsminister og justitsminister, er forsvundet, og hele nationen leder efter hende.

Logbog fra et Livsforlis er en fabel, en samtidsfortælling og en thriller på én gang. Den handler om børn, der vokser op med særheder, ingen kan finde ud af at flygte fra. Om ånder og om døden – og Universet – om magtfulde politikere, management-guruer og mediestjerner. Og om de hemmeligheder, alle mennesker forsøger at skjule for sig selv – og hinanden.

OPRET ET JOBOPSLAG

SENESTE ARTIKLER

NYHEDSBREV

Spotify