facebook-pixel

Love & gelato – En sommer fuld af hemmeligheder

img

Love & gelato – En sommer fuld af hemmeligheder

Fakta om bogen

Titel: Love & gelato – En sommer fuld af hemmeligheder

Udgivelsesdato: 24-05-2022

Sider: 416

Genre: Ungdomsbøger

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Jenna Evans Welch

Oversat fra: engelsk

Format(er) ISBN
Hæftet bog 9788740072495
Ebog (ePub) 9788740078022

Rejsen mod en ny begyndelse går gennem fortidens hemmeligheder.

En sommer i Italien udvikler sig til et roadtrip gennem Toscana i denne med- rivende kærlighedsroman om at finde sig selv og opdage nye sider af tilværelsen.

Lina har mistet sin mor og tilbringer sommeren i Toscana. Hun er ikke i humør til solskinsvejr og Italiens smukke eventyrlandskab. Hun er der kun, fordi det var hendes mors sidste ønske, at Lina skulle lære sin far at kende – en mand, der har været fraværende hele hendes liv.

Lina længes hjem, men da hun får den dagbog, som hendes mor skrev, da hun boede i Italien, åbner der sig en verden fuld af eventyr, romancer og nye erkendelser. Sammen med sin charmerende ven Ren sætter hun sig for at følge i sin mors fodspor og grave en hemmelighed frem, der vil ændre alt, hvad Lina vidste om sin mor, sin far og endda sig selv.

Love & Gelato – En sommer fuld af hemmeligheder
er historien om venskab, overraskelser, kærlighed og om at fi nde ind til sine egne værdier i jagten på en ny begyndelse. En livsbekræft ende dannelsesrejse fuld af romantik og nye horisonter – til alle, der elskede Hvis bare du var min af Jenny Han.

Love & Gelato – En sommer fuld af hemmeligheder er første bog i en trilogi af Jenna Evans Welch. Nummer to, Love & Luck – En guide for knuste hjerter, udkommer i 2022 og nummer 3, Love & Olives – En rejse for livet, udkommer i 2023.

OPRET ET JOBOPSLAG

NYHEDSBREV

Spotify