Sidste og fjerde bind i Woodlake-serien  Lucy Olson har besluttet at flytte fra storbyen Colorado til den lille by Woodlake i New England for at begynde et mere afslappende kapitel i sit liv og være tættere på sin bedstefar. Som lydbogsindlæser kan hun arbejde hvor som helst. Lucy havde dog ikke overvejet, at der ville være lokal sladder, problemer med at finde et sted at bo, en brysk (men lækker) udlejer og hun havde slet ikke forventet … ja, at vente sig. 
Den lokale anlægsgartner Gideon Thompson er berygtet i Woodlake – og ikke kun for sit fantastiske havearbejde. Han nyder sit uforpligtende liv som den sidste af de lækre Thomsonbrødre, der er single, men der er bare et eller andet over hans intelligente, rapkæftede nye lejer, der får gnisterne til at fyge og får ham til at overveje, om der mon er andet og mere i livet end at være single. 
Den ubekymrede damernes ven må gøre op med sig selv, om han er klar til at lægge singlelivet på hylden. Lucy må på sin side prøve at lægge sine bekymringer over hans ry og sin egen situation til side, hvis kærligheden skal have en chance. 
Lydbogsindlæseren i Woodlake er sidste bind i Woodlake-serien fra New York Times’ bestsellerforfatter Carey Heywood.
Om forfatteren New York Times- og USA Today-bestsellerforfatter af kærlighedsromaner. Hun blev født og voksede op i Alexandria, Virginia. Hun bliver hele vejen støttet af sin mand, sine tre nogle gange bedårende børn, en drillesyg sort kat, deres fire kilo tunge kamp-yorkshireterrier og deres nye schæferhvalp, som de har reddet. 

Fakta om bogen
Titel: Lydbogsindlæseren i Woodlake
Forfatter: Carey Heywood
Originaltitel: My Perfect Fix
Originalsprog: eng
På dansk ved: Louise Lundberg Claesen
Serie: Woodlake #4
Sider: 326
Omslag: Paperback
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic, Grid
Forlag: Palatium Books ApS