facebook-pixel

Lygtemændene

img

Lygtemændene

Fakta om bogen

Titel: Lygtemændene

Udgivelsesdato: 22-03-2023

Sider: 344

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Gads Forlag

Forfatter: Elly Griffiths

Oversat af: Lærke Pade

Oversat fra: Engelsk

Serie: En Ruth Galloway-krimi

Nummer i serien: 12

ISBN: 9788712066859

Format: Hæftet

Arkæolog og knogleekspert Ruth Galloways nye liv forstyrres, da en dømt morder trækker i trådene og bringer Ruth og kriminalkommissær Nelson sammen igen.

Ruth Galloway har et nyt job i Cambridge, et nyt hjem og en ny partner, og hun er ikke længere politiets knogleekspert. Men da en dømt morder tilbyder sin hjælp, lokkes Ruth tilbage til politiet i Norfolk og til kriminalkommissær Nelson.
Nelson har altid været sikker på, at Ivor March stod bag flere kvindemord end dem, han blev dømt for. Nu tilbyder March at vise, hvor de andre kvinder er begravet, hvis Ruth står for udgravningen.
Ifølge March er kvinderne begravet i et område, der er hjemsøgt af lygtemænd: mystiske figurer, der med deres lanterner lokker rejsende i døden. Hvad er Marchs plan, og hvorfor er Ruth så vigtig for den? Er morderen virkelig fanget og sat bag lås og slå?
Lygtemændene er 12. bind i den populære krimiserie om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway, som har solgt over 200.000 eksemplarer i Danmark. Hver bog indeholder en selvstændig historie, så bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.