facebook-pixel

Mad fra Balkan

img

Mad fra Balkan

Fakta om bogen

Titel: Mad fra Balkan

Udgivelsesdato: 13-09-2023

Sider: 176

Genre: Mad og drikke

Forlag: Turbine

Forfatter: Diana Dontsova

Oversat af: Sigurd Toftdahl Terkelsen

Oversat fra: svensk

Format(er)ISBN
Hardback9788740695922

Det er en fest for både øjet og maven, når Diana ”Diadonna” Dontsova laver autentiske retter fra Balkan-landene, og med denne kogebog i hånden kan du nu selv afprøve de mange lækkerier.
Bogen indeholder klassiske Balkanretter, som burek, cevapcici, ajvar og baklava, men du kommer også til at gøre dig mange nye madmæssige bekendtskaber. Lækre lepinjabrød, ovnbagt feta med grillede peberfrugter, pitulici og surkålsdolmerne sarma kan f.eks. udgøre et fantastisk meze-bord, når venner og familie skal samles. Og når det er tid til aftensmad, så er der stor madlykke at finde i filodejstærten med ost, ajvarpasta med stærk pølse, stegte sild med grøn peber-dressing og shopskasalat.
Diana ”Diadonna” Dontsova er prisbelønnet madkreatør, skribent, fotograf og madpodcaster. Mad fra Balkan er hendes debut som kogebogsforfatter.