Mad med kærlig hilsen
Titel: Mad med kærlig hilsen
Udgivelsesdato: 01-01-2010
Sider: 204
Genre: Mad og drikke
Forlag: Storyhouse
Forfatter: The Write One
Oversat fra: dansk
Format(er) | ISBN |
---|---|
Indbundet bog | 9788750065654 |
Titel: Mad med kærlig hilsen
Udgivelsesdato: 01-01-2010
Sider: 204
Genre: Mad og drikke
Forlag: Storyhouse
Forfatter: The Write One
Oversat fra: dansk
Format(er) | ISBN |
---|---|
Indbundet bog | 9788750065654 |
Med 30 veloplagte madklummer og endnu flere opskrifter tager Signe Wulff læseren på en rejse i det gastronomiske landskab, hvor hun har fundet inspiration hos blandt andre Odysseus, Picassos muse, Asterix, Karen Blixen og Frida Kahlo, der forstod, at mad var en vigtig nøgle til kærligheden. Det er også det, der er denne bogs budskab: Hvor der er hjemmelavet mad, er der hjertevarme.
Bogen indeholder opskrifter på alt fra parisisk ærtesuppe, friterede hesterejer, karamelliseret tomattærte, grillet blæksprutte og ratatouille over kalvekæber i rødvin, forloren skildpaddesuppe, kylling med klementiner og pastis, gazpacho og dampede blåmuslinger til en lang række pastaopskrifter, de lækreste pizzaer, Escoffiers røræg til Sarah Bernhardt og en menu inspireret af de tre vise mænds rejse gennem Levanten. Og meget mere end det.
Signe Wulff (f. 1979), cand.mag. i fransk og moderne kultur & kulturformidling, er journalist, forfatter og foredragsholder. Hun skriver om mad, vin og kultur i bredere forstand til Weekend- avisen og en række andre danske og internationale medier. Signe Wullf er forfatter til den anmelderroste I køkkenet med Karen Blixen og har tidligere beskæftiget sig med gastronomiens verden gennem sit arbejde som forlagsredaktør og kommunikationschef for restaurantkæden Cofoco.
Velkommen
Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores websted og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af webstedet du synes er mest interessante og nyttige.
Nødvendig cookie vil altid være aktiveret, så vi kan gemme dine præferencer for cookieindstillinger.
Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine præferencer. Det betyder, at hver gang du besøger dette websted, skal du aktivere eller deaktivere cookies igen.
Dette websted bruger Google Analytics til at indsamle anonyme oplysninger såsom antallet af besøgende på webstedet og de mest populære sider.
At holde denne cookie aktiveret hjælper os med at forbedre vores websted.
Aktiver venligst nødvendige cookies først, så vi kan gemme dine præferencer!