facebook-pixel

MALURT SuperLive

img

MALURT SuperLive

Fakta om bogen

Titel: MALURT SuperLive

Undertitel: En fotografisk odyssé

Udgivelsesdato: 08-11-2023

Sider: 192

Genre: Biografier & erindringer

Forlag: Electric Buddha

Forfatter: B-Joe

ISBN: 9788797415801

Format: Hardback

B-JOE (MED EFTERSKRIFT AF MICHAEL FALCH)
Kom med bandet hele vejen gennem backstageforberedelserne, koncentrationen og den meditative stilhed inden showtime og direkte ind på de udsolgte scener på MALURT’s SuperLive turné.
Bogen MALURT – SuperLive indeholder 200 stærke farve- og sort/hvide fotos taget så tæt på, at man nærmest kan mærke sveden og høre publikums begejstrede skrig over endelig igen at kunne opleve dét band, som har betydet så uendeligt meget for generationer af danske rockfans gennem de seneste 40 år.
Neonsolen brænder over byen, og Michael Falch og resten af bandet – i sin stærkeste opstilling – brænder med. Skarpere end nogensinde. Sangene er, som de altid har været: Smukke, rørende, intense, indlevende, filmiske og fulde af den rocksjæl, som altid har været så kendetegnende for netop dét band.
Vi ses igen – igen og igen… synger bandet. Vel vidende, at det er endegyldigt slut efter denne turné. MALURT tourbussen bliver for evigt parkeret, når den sidste sang er sunget og den sidste dans er danset. De Vildeste Fugle tager på træk for aldrig mere at vende hjem igen.
Men sangene har vi – og billederne..

OPRET ET JOBOPSLAG

SENESTE ARTIKLER

NYHEDSBREV

Spotify