facebook-pixel

Meget mere ledelse

img

Meget mere ledelse

Fakta om bogen

Titel: Meget mere ledelse

Undertitel: Med de samme kræfter

Udgivelsesdato: 26-01-2024

Sider: 194

Genre: Politik, økonomi, erhverv og jura

Forlag: Akademisk Forlag

Forfatter: Anders Trillingsgaard

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788750065128

Hver dag går menneskelig kapacitet tabt i organisationer, fordi vi forstår ledelse som noget, kun ledere laver hver især. Leder vi derimod sammen, kan vi få gang i alles talent for ledelse og skabe meget mere arbejdsglæde og større organisatoriske resultater – uden at vi er nødt til at skabe helt nye organisatoriske strukturer, afvikle ledere eller søsætte vilde eksperimenter. Og faktisk gør alle organisationer det allerede i en eller anden grad.
Meget mere ledelse viser tanker og handlinger, der leder til meget mere ledelse med de samme kræfter, i teams, på tværs af siloer og fra alle pladser. Bogen bygger på seks ledelsesprincipper, der bryder med traditionel ledelsestænkning og insisterer på, at vi er nødt til at invitere følelser med, når vi vil vækste og udvikle organisationer.
Meget mere ledelse indeholder:

  • eksempler på, hvordan medarbejdere bliver aktive aktører,
    der opbygger fælles kurs, koordinering og commitment
  • øvelser og værktøjer til, hvordan den enkelte leder eller medarbejder,
    lederteamet eller den samlede organisation kommer i gang
  • modeller til, hvordan man arbejder sammen om ledelse i
    ledergrupper og på tværs af organisationer og formelle strukturer.

”På overbevisende vis udfolder bogens eksempler den magi, der opstår, når vi lykkes med det fælles lederskab – på tværs af afdelinger, ledelseslag og generationer. Det gør bogen til et robust værktøj for både unge og erfarne ledere, der ønsker at bedrive meget mere ledelse.”
– Maria Gullander, ph.d., Senior Manager, medicinalbranchen

”Denne bog er en god anledning til at gentænke og genopfinde lederskabet i både offentlige og private organisationer. Budskaberne er klare, tiltalende og overbevisende. Bogen er ikke bare til at blive klog af, den er også – med sine mange eksempler og øvelser – lige til at bruge.”
– Kurt Klaudi Klausen, professor,SDU