facebook-pixel

Mellem håbefulde løgne

img

Mellem håbefulde løgne

Fakta om bogen

Titel: Mellem håbefulde løgne

Udgivelsesdato: 15-06-2024

Sider: 388

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Sweetheart Ink ApS

Forfatter: Lene Qvortrup Skov

ISBN: 9788794467162

Format: Paperback

“Da det kortvarigt lykkedes hende at betragte sig selv udefra, siddende med rester af opkast i håret, de ukendte sorte trusser knuget i den ene hånd og pillen mellem to fingre i den anden, blev hun skræmt over, hvor hurtigt alting kunne gå ned ad bakke.”

Simone har sat kursen mod Italien og er opfyldt af troen på, at der venter et romantisk eventyr, hvor det er slut med skjulte følelser.
Det viser sig hurtigt, at der er omstændigheder i Palermo, som Lee ikke har fortalt hende om. Simone må sande, at det er nemmere at beslutte sig for oprigtighed end at efterleve det.   Trods de forførende omgivelser under den sydlandske sol vokser afstanden mellem hende og Lee.
Imens spirer et nyt venskab frem, og Simone oplever forståelse og respekt fra en uventet kant. Hun stiller sig selv spørgsmålet, om hun overhovedet er det rette sted? Og med den rette mand?
Mellem håbefulde løgne er anden og sidste del af feelgood-serien Den sommer.
   ”Lene Qvortrup Skov slår med denne bog fast, at hun ikke er et one-hit wonder. Hun rammer plet med denne ”svære” toer. 5 ud af 5 stjerner.” – Bogstøtten Elfie   
 
 “Kærlighedshistorien balancerer mellem det usagte og de små løgne, der måske kunne have været undgået, hvis man ikke var nervøs for at være uperfekt. Denne historie viser, at perfektheden opnås, når man tør stå ved det uperfekte. 4 ud af 5 stjerner.” – Lenes_books