facebook-pixel

Mere Grøn keto

img

Mere Grøn keto

Fakta om bogen

Titel: Mere Grøn keto

Undertitel: Til kødelskeren og vegetaren

Udgivelsesdato: 02-05-2022

Genre: Mad og drikke

Forlag: Hartvig & Engell

Forfatter: Alice Apel Hartvig & Majbritt L. Engell

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Paperback9788797381304

Mere Grøn keto til kødelskeren og vegetaren.

Spis dig til en sund og balanceret vægt med moderat grøn keto. Her er skruet op for grøntsagerne, de sunde fedtstoffer og ned for sukker og stivelse. Vores Grøn keto er både til dem, der elsker kød og dem, der gerne vil leve vegetarisk.
Har du fedt omkring maven og måske risiko for at udvikle type 2 diabetes, så følg kuren og mærk hvordan din krop bliver slankere og sundere. Du vil hurtigt få et mere velreguleret blodsukker, en slankere talje og en sundere kolesterol-profil. Mere Grøn keto fokuserer nemlig på de hjertesunde fedtstoffer, og den vegetariske version hjælper dig med at leve mere anti-inflammatorisk. I bogen finder du en guide til at sammensætte din egen kostplan, og du får 40 lækre opskrifter designet både til kødelskeren og vegetaren. Du kan også møde de to grønne keto kokke Mads og Teddy, som har tabt sig henholdsvis 30 og 20 kg på moderat keto.
Forfatterne Alice Apel Hartvig og Majbritt Louring Engell står bag en række bøger om sundhed og vægttab, heriblandt Diabeteskuren, Nordisk Middelhavskost og Grøn keto. I mere end 15 år har de hjulpet tusindvis af klienter til en sundere og slankere krop.

Alice Apel Hartvig er klinisk diætist, og Majbritt Louring Engell er PB i ernæring og sundhed og Master i fitness og træning. Sammen har de diætist- og livsstilsklinikken Hartvig & Engell.

Alice Apel Hartvig og Majbritt Louring Engell
Mere Grøn keto – til kødelskeren og vegetaren
ca.
93 sider Pris: 129kr.