facebook-pixel

Mestermanden

img

Mestermanden

Fakta om bogen

Titel: Mestermanden

Udgivelsesdato: 21-06-2022

Sider: 332

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Superlux

Forfatter: Morten Remar

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788775671564

Tredje bind i den fængslende spændingsserie om journalisten Jakob Fink. Jakob er i dyb krise. Han ved ikke, hvad han vil med sit liv, han er plaget af de begivenheder, han oplevede som barn, og han mangler som altid penge.
Hans elskede Sheila er rejst tilbage til Mogadishu, og han har ikke hørt fra hende længe. For at skrabe penge sammen til at rejse ned og finde hende, tager han arbejde som ghostwriter for en velhavende advokat, som han bliver venner med. Men en morgen finder Jakob advokaten død i sit træningslokale – dræbt på den mest brutale måde. Jakob bliver involveret i sagen og opdager, at det er en kamp med tiden, hvis han skal undgå, at flere ofre skal møde samme grusomme skæbne.
Samtidig dukker en dødelig trussel op fra Jakobs fortid, og han må beslutte, om han skal tage sagen i egen hånd og dermed overskride sine egne moralske grænser.
Mestermanden foregår ligesom den foregående bog i Viborg og trækker tråde tilbage i tiden – ikke kun til en gammel sag, men også til den tid, hvor byens bøddel, mestermanden,havde til opgave at hugge hovedet af tyveknægte, voldtægtsmænd og mordere.