facebook-pixel

Meyers glutenfri bageskole

img

Meyers glutenfri bageskole

Fakta om bogen

Titel: Meyers glutenfri bageskole

Udgivelsesdato: 23-10-2018

Sider: 232

Genre: Mad og drikke

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Forfatter: Meyers Madhus

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788711904060

Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet.

Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde – masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten.

Claus Meyer er gastronomisk entreprenør og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.