Meyers Surdejsskole
Titel: Meyers Surdejsskole
Udgivelsesdato: 28-10-2022
Sider: 296
Genre: Mad og drikke
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Forfatter: Meyers Madhus
Format(er) | ISBN |
---|---|
Indbundet bog | 9788711988312 |
Ebog (ePub) | 9788727015743 |
Titel: Meyers Surdejsskole
Udgivelsesdato: 28-10-2022
Sider: 296
Genre: Mad og drikke
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Forfatter: Meyers Madhus
Format(er) | ISBN |
---|---|
Indbundet bog | 9788711988312 |
Ebog (ePub) | 9788727015743 |
At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers – men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk indføring i de greb, der giver surdejsbrød af allerhøjeste kaliber.
Bogen kredser om drømmenes surdejsbrød – et brød med en mørkt karamelliseret skorpe, et tyndt øre, en åben og let sej krumme med store og ujævne lufthuller, en skøn aroma af korn og en let syrlighed, der bryder kornets sødme. Hovedmissionen er at gøre den slags brød tilgængelig for enhver.
I bogen introducerer Claus Meyer og folkene bag bagekurserne i Meyers Madhus spændende korn- og meltyper, som først for nylig har fået plads på danske, økologisk dyrkede marker, og der øses af al den bageviden, som hele holdet har opsamlet siden den første baegbog fra Meyers udkom i 2009.
Surdejen bliver ikke kun brugt til at bage brød med, men også baguettes, boller, croissanter, brioche, japansk milk bread, bagels og mange andre former for bagværk.
Velkommen
20. november, 2024 Gyldendal
Læs mere5. december, 2024 Lindhardt og Ringhof
Læs mereDette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores websted og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af webstedet du synes er mest interessante og nyttige.
Nødvendig cookie vil altid være aktiveret, så vi kan gemme dine præferencer for cookieindstillinger.
Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine præferencer. Det betyder, at hver gang du besøger dette websted, skal du aktivere eller deaktivere cookies igen.
Dette websted bruger Google Analytics til at indsamle anonyme oplysninger såsom antallet af besøgende på webstedet og de mest populære sider.
At holde denne cookie aktiveret hjælper os med at forbedre vores websted.
Aktiver venligst nødvendige cookies først, så vi kan gemme dine præferencer!