Mira er lige fyldt 11 år. Desværre drukner hendes fødselsdag i sorg og uro, fordi hendes lillebror, Jonas, dagen før blev kørt ned. Var det Miras skyld? Er hun bare sådan en ond søster, der kun tænker på sig selv? Det var jo Mira, der skulle passe på Jonas, men hun gad ikke. Hun havde hovedet fyldt med andre tanker.    Nu har Mira det megadårligt, men ingen af de voksne omkring hende lægger mærke til det. Mira går alene med sine tanker og den dårlige samvittighed.    Heldigvis har hun sin bedste veninde, Fie. De to kaster sig sammen ud i at opleve den første forelskelse. Der er bare det ved det, at Mira er forelsket i den forkerte dreng, og det kan hun ikke fortælle til nogen. Ikke engang til Fie. Er alting ved Mira bare helt forkert?
Uddrag af bogen  Jeg smilede til hende. Jeg viste i hvert fald mine tænder i noget, jeg håbede lignede et smil. Jenny var heldigvis så optaget af sig selv, at hun ikke opdagede, hvordan jeg havde det. Hun fortalte, og hun fortalte, og jeg sad bare der og blev mindre og mindre. Til sidst var jeg der knap nok. Jeg var bare et lille støvfnug, der flimrede rundt i værelset.    − Skal du ikke ønske mig tillykke? grinede Jenny.    − Tillykke? kvækkede jeg.    − Var der ellers noget, du ville, Mira?    Et splitsekund huskede jeg ikke, hvorfor jeg var gået ind til hende, så lykkedes det mig igen at tænke.    − Må jeg låne din mascara?         
Om forfatteren Forfatterparret Kirsten Nordstrøm Hansen og Christina Nordstrøm er mor og datter. Det er dog ikke kun slægtskabet, der binder dem sammen, de har også en fælles passion for at skrive. De har et fælles ønske om at give børn og unge glæden ved at fordybe sig i en bog. De har gennem adskillige år skrevet sammen, men også hver for sig. Det er blevet til en del bøger i forskellige genrer. Fælles for alle bøgerne er ønsket om at give børn og unge lyst til at læse.

Fakta om bogen
Titel: Mig og dig
Forfatter: Christina Nordstrøm og Kirsten Nordstrøm
Sider: 96
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Simone Hollmann Pedersen
Forlag: F