facebook-pixel

Milepæle i barnets sprog

img

Milepæle i barnets sprog

Fakta om bogen

Titel: Milepæle i barnets sprog

Undertitel: Gode råd og ideer til at støtte barnets sprogudvikling

Udgivelsesdato: 22-05-2024

Sider: 72

Genre: Pædagogik

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag

Forfatter: Laura Rønne Basse

ISBN: 9788771858617

Format: Hæftet

Sprog og kommunikation er helt centralt for børns udvikling og trivsel. Med sproget og kropssproget forbinder barnet sig til andre mennesker, forstår sig selv og sin omverden og giver udtryk for sine ønsker, følelser og oplevelser.

Milepæle i barnets sprog giver et let overblik over børns typiske sprogudvikling.

Bogen giver gode råd til sprogstimulerende aktiviteter og lege, som er lette at lave i dagligdagen derhjemme og på farten.

For at få et godt sprog og en god sprogforståelse skal børn være med i hverdagen. De skal deltage i kommunikationen og samspillet med familien og andre – på en meningsfuld måde. Børn lærer gennem leg og med kroppen forrest –  i et tæt samspil med de nære voksne.

Bogen henvender sig til forældre med børn i 0-6-årsalderen og til fagpersoner, som arbejder med børn i dagtilbud –  pædagoger, dagplejere, logopæder, vejledere og studerende på pædagoguddannelsen.

Om forfatteren:
Laura Rønne Basse er cand.mag. i audiologopædi og arbejder som underviser og konsulent ved Københavns Professionshøjskole. Her uddanner hun kommende sprogvejledere og logopæder og samarbejder med pædagoger i praksis om at udvikle sproglige læringsmiljøer i høj kvalitet.