facebook-pixel

Min datter er død

img

Min datter er død

Fakta om bogen

Titel: Min datter er død

Undertitel: om at komme igennem år 0

Udgivelsesdato: 21-05-2024

Sider: 162

Genre: Krop og sind

Forlag: Forlaget Mellemgaard

Forfatter: Tina Kreutzer

ISBN: 9788776088958

Format: Hæftet

Da Tina snørede sine træningssko en tidlig novembermorgen, havde hun ingen ide om, at hendes trygge hverdag lige om lidt ville blive slået i stykker på et splitsekund. Klokken 6.29 modtog hun et opkald om, at hendes ældste datter på 23 år var død i en tragisk ulykke.

Fra at leve et helt almindeligt liv som mor til fire, fraskilt, gift igen, med et godt job, en aktiv fritid og skønne relationer, blev hverdagstrygheden knust og livet helt ualmindeligt.
Min datter er død – om at komme igennem år 0 er en hudløst ærlig og rørende skæbnefortælling, som handler om det første år efter ulykken. Vi følger forfatterens proces, fortalt i korte tekster, måned for måned, lige fra det skæbnesvangre opkald til etårsdagen.
Uddrag af bogen
”Alt handler om død”, sagde min mand træt, da jeg havde fået en ide, som jeg glædestrålende fortalte om. Den handlede om gravsted og efterlivet. Alt handler om død i mit liv. Provokerende og samtidig sandt – ved nærmere eftertanke. Jeg er optaget af døden for at kunne være i livet.

Om forfatteren 
Tina Kreutzer (f. 1970) er sundhedskonsulent og fuldførte sideløbende med sorgprocessen uddannelsen til sexologisk rådgiver. Hun er medstifter af ”Mindernes Hus”, der skal hjælpe og støtte mennesker i sorg.