facebook-pixel

Mørkets ansigt

img

Mørkets ansigt

Fakta om bogen

Titel: Mørkets ansigt

Udgivelsesdato: 17-11-2023

Sider: 304

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Byens Forlag

Forfatter: Jesper Marcussen

Serie: Et Wildenbruchmysterium

ISBN: 9788776160593

Format: Hæftet

En seriemorder, der dræber gravide …Et ansigt skjult under en hætte…

Op til juleferien bliver ligene af to gravide studerende fundet på en universitetscampus i Frankfurt. Morderen har efterladt okkulte spor, og vidner påstår at have set en mystisk kvinde nær gerningsstederne.
Kriminalkommissær Petra Wolf er netop gået på juleferie, da hun om aftenen ser en tv-reportage om mordene. I mørket blandt tilskuerne genkender hun et ansigt, som ikke burde være der. Fyldt af en grim mistanke sætter hun sig for at undersøge sagen. Men samme nat forsvinder Petra selv.
Hendes kæreste, journalisten Thomas Berg, kaster sig ud i jagten på sandheden om, hvad der er sket hende. På universitetet hører han en gammel myte om en heks, som engang slog gravide kvinder ihjel på egnen. Hvem er den mystiske kvinde, der dukker op omkring tidspunkterne for forbrydelserne? Og hvad er det for en ondskab, der synes at være vakt til live i de mørke skove omkring Frankfurt?
Samtidig går det op for Thomas, at Petra måske hele tiden har været en del af morderens bestialske plan. Petra bærer nemlig på en hemmelighed.
MØRKETS ANSIGT er tredje selvstændige bind i serien om journalisten Thomas Berg og den excentriske rigmand David Wagner.