facebook-pixel

Mord mellem venner

img

Mord mellem venner

Fakta om bogen

Titel: Mord mellem venner

Udgivelsesdato: 24-03-2023

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Jentas

Forfatter: Janice Frost

Oversat af: Lene Møller

Oversat fra: Engelsk

ISBN: 9788742606018

Format: Hæftet

Må vi præsentere Jane Bell. Efter sin mands død forlader hun sit job som lærer for at melde sig frivilligt som reservebetjent ved politiet.

På sin allerførste vagt bliver Jane kaldt ud til gerningsstedet for et mord. En ung mand har slæbt sig op til øverste trin på Greestone Stairs for at dø. Jane handler instinktivt og er pludselig dybt involveret i sagen …
Set fra politiinspektør Steph Warwicks stol har reservebetjente ikke noget at gøre i en mordefterforskning. Hun mener, at den uerfarne grønskolling blander sig i noget, der ikke kommer hende ved.
Offeret var leder af en gruppe på universitetet, hvor mænd blev undervist i at score kvinder, og Jane og Steph er nødt til at begive sig ind i kvindehadets mørke og farlige verden på nettet.
Steph ved alt om mænd, der mishandler kvinder, men kan hun arbejde sammen med Jane om at få sat morderen bag tremmer?
„Fuld af alting: vendepunkter og dynamik … masser af gribende øjeblikke .. Den her bog er fremragende skrevet lige til sidste side. Jeg anbefaler den varmt.“ – Booklover Bev
„Det er et godt mysterium, som jeg var fuldstændig opslugt af, og som jeg helt klart vil anbefale.“ – Hannelore C.
„En skøn læseoplevelse, der får én på krogen lige fra starten.“ – Goodreads Review
„Det er første bog i en ny serie, så jeg er spændt på at se, hvor Frost fører os hen, og jeg vil anbefale den til andre læsere, som godt kan lide at læse krimier.“ – Rebecca P.
Janice Frost er født og opvokset i West Lothian i Skotland. Efter at have boet og arbejdet i London i ti år flyttede hun til Lincolnshire, hvor hun stadig bor med sin mand og den ene af sine to sønner.