facebook-pixel

Mord på Edens Have

img

Mord på Edens Have

Fakta om bogen

Titel: Mord på Edens Have

Udgivelsesdato: 18-12-2023

Sider: 246

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Forlaget Mellemgaard

Forfatter: Hanne og Torben Munk

ISBN: 9788776084998

Format: Hæftet

Anne og hendes venner skaber et lille, lykkeligt paradis for dem selv og deres børn på en vej, som hedder Edens Have. Alt går fint, men så sker der sære ting. Flere af beboerne forsvinder eller dør, og det skaber frygt og mistanke om systematiske drab. Nogle af mordene sker på en bestemt dato, med tre måneders mellemrum, og det tvinger Anne til at søge beskyttelse. Til sidst må hun skifte identitet og rejse bort lige før sin forventede dødsdag. Enkelte af de indblandede forsøger sig som amatørdetektiver uden de store resultater, men langsomt afdækkes baggrunden for de mystiske hændelser, og det viser sig, at årsagen til ulykkerne dels er at finde i fortiden og dels i miljøer uden for de otte venners rækkevidde. Men har de ikke også selv en del af skylden? Det lykkes at få alt opklaret, men den lykkelige tilværelse på Edens Have er endegyldigt forbi.

Uddrag af bogen
Vi var fire vennepar, som boede på en lille, lukket vej, som hedder Edens Have. Vi havde boet her stille og fredeligt, sådan da, i knap seks år, da Maj forsvandt og antageligt var omkommet ved en badeulykke. Tre måneder senere blev Helen dræbt ved noget, der sandsynligvis var en bilulykke, og tre måneder senere igen fandt jeg Tine bevidstløs i et hus fyldt af gas. Hun havde muligvis taget for mange sovetabletter og var blevet kvalt af gas fra en åben gashane. Det underlige var, at der var nøjagtigt tre måneder mellem dødsfaldene, men politiet, som undersøgte alle tre sager meget omhyggeligt, kunne ikke finde noget mistænkeligt. Jeg var dog overbevist om, at der var tale om en slags seriemord …

Om forfatteren 
Hanne og Torben Munk har begge en stor produktion af faglitteratur bag sig. Det er dog også blevet til lidt skønlitteratur indimellem. Da de fik bedre tid, besluttede de at skrive noget mere sammen, og det er foreløbigt blevet til tre romaner. De bor i idylliske omgivelser på Lolland.