facebook-pixel

Når historier kolliderer

img

Når historier kolliderer

Fakta om bogen

Titel: Når historier kolliderer

Undertitel: Om at håndtere konflikter med narrativ mediation

Udgivelsesdato: 03-03-2023

Sider: 184

Genre: Krop, sind og sundhed

Forlag: Mindspace

Forfatter: Gerald Monk & John Winslade

Oversat af: Ole Lindegård Henriksen

Oversat fra: engelsk

Format(er)ISBN
Ebog (ePub)9788792542588
Hardback9788792542571

Alle professionelle, der arbejder med eller forholder sig til konflikter til daglig, bør læse denne bog. Det er en praktisk demonstration af og vejledning i, hvordan man håndterer konflikter, skrevet af grundlæggerne af narrativ mediation.

Gennem mange konkrete historier og eksempler fører Monk og Winslade os ind i den narrative praksis, der fokuserer på at finde og opdyrke modhistorier til de dominerende konflikthistorier. Det centrale i narrativ mediation er nemlig at invitere folk til at foretage springet fra en anspændt relationsfortælling til en mere rimelig, fredelig og samarbejdspræget. For der er altid endnu en historie, der kan fortælles.

Når historier kolliderer
er skrevet, så den kan læses i et stræk, med instruktive opsummeringer og baseret på et solidt begrebsapparat.

Denne bog belyser på glimrende og kortfattet måde det centrale stof i en af de vigtigste bevægelser inden for nutidig mediation. Inspirerende læsning, og ikke bare for folk, der er optaget af mediation, men for alle, der beskæftiger sig med de udfordringer, som ligger i menneskelige konflikter. Bravo!Kenneth Gergen, ph.d., Swarthmore College & Mary Gergen, ph.d., Penn State University, Brandywine