facebook-pixel

Naboværnet

img

Naboværnet

Fakta om bogen

Titel: Naboværnet

Udgivelsesdato: 22-09-2023

Sider: 356

Genre: Krimi og spænding

Forlag: Byens Forlag

Forfatter: Malene Lund Smidt

ISBN: 9788776160364

Format: Hæftet

“En smuk septembermorgen, da katten igen lå på lur i bedet under fuglehuset, mistede Birte besindelsen. Det var på ingen måde sådan, Birte ønskede, at det skulle gå. Heldigvis var der ingen vidner til selve episoden. Katte var der i forvejen rigeligt af i kvarteret, og naboparret og deres larmende møgunger flyttede fra byen få måneder senere. Det var der vist ingen i Fureskov, som græd over. Selvom episoden med katten måske nok gik lidt over gevind og endte i et værre svineri, så havde Birte endnu en gang taget ansvar på fællesskabets vegne.”

I Fureskov står man sammen og værner om det gode naboskab. Sådan plejer det at være i den lille by, hvor konflikterne sjældent udspiller sig i det åbne. Men da en ukendt gerningsmand begynder at terrorisere byen, må indbyggerne spørge sig selv, hvor godt de i virkeligheden kender hinanden.
Nogen i byen har nemlig hemmeligheder, som de vil gå langt for at bevare. Spørgsmålet er hvor langt?
Naboværnet er en samfundssatirisk spændingsroman om bristede illusioner og uimodståelige fristelser – om kuldsejlede ægteskaber, dødbringende hobbyer og naboskab, når det er værst.