facebook-pixel

Natarbejde

img

Natarbejde

Fakta om bogen

Titel: Natarbejde

Udgivelsesdato: 03-04-2022

Sider: 118

Genre: Skønlitteratur

Forlag: Lysvalsen

Forfatter: Frederik Schock

ISBN: 9788797263914

Format: Hæftet

Nicklas får natarbejde. Men hans skrøbelige sind får langsomt virkeligheden til at krakelere, som det sker for alt for mange unge mennesker i dagens Danmark. Den uundgåelige nedtur fører til en indlæggelse i psykiatrien. Her prøver Nicklas at finde vej tilbage til sig selv og livet – og derfor fortsætter det natlige arbejde. Omend i en ny form.

Romanen handler om at finde vej ind til underbevidstheden, om at forene drømme og virkelighed, og om de svære processer i at miste og genfinde sig selv.

Forfatteren bruger både det humoristiske og det grusomme til at tegne konturerne af et præstationssamfund, som presser på og bryder ned. Alligevel er der ingen løftede pegefingre, hverken overfor samfundet, familie eller psykiatrien, men et ønske om tegne et stærkt og sårbart portræt af en ung mand og af tidens krav.

NATARBEJDE er forfatterens debutbog.

Om forfatteren
Frederik Schock er født i 1991 på Sydsjælland, men bor nu på Fyn.

Siden barnsben har Frederik arbejdet med det kreative. Før bogstaver, var det figurer. Frederik har altid følt sig draget af de forskellige kunstarter og arbejder med de fleste udtryksformer, tekst, musik, og visuel kunst. Frederik drager paralleller, sampler, genbruger elementer fra de forskellige kunstgenrer, så de komplimenterer hinanden. Det er et univers på lyd, tekst og billede.

Frederik Schock har gået på Talentskolens Forfatterlinje i Næstved.

Frederik Schock debuterer med romanen Natarbejde. Natarbejde er en udviklingsroman, og handler om den unge Nicklas, som forsøger at finde sin plads i tilværelsen.