facebook-pixel

Naturens årsrytme

img

Naturens årsrytme

Fakta om bogen

Titel: Naturens årsrytme

Undertitel: Bind 1 Planternes indre visdom i livets spiral - Bind 2 Livets Spiral Naturens evighedskalender for den nordlige og sydlige halvkugle - Bind 3 Træets sjæl og livskunstparken

Udgivelsesdato: 21-09-2023

Genre: Krop og sind

Forlag: Golden Lotus Arts

Forfatter: Casandra

ISBN: 9788794254052

Format: Materialekasse

Årets rytme serien – Bind 1 til 3

Bind 1 Planternes indre visdom i Livets Spiral. Beskriver de 120 plantearters indre visdom, som er nævnt i Livets Spirals evighedskalender. Den er fyldt med visdomsord, som planternes indre visdom har fortalt til Casandra, som har malet de 120 billeder af plantearternes indre visdom. 250 sider, rigt illustreret.

Bind 2 Livets Spiral Naturens evighedskalender for den nordlige og sydlige halvkugle. Der er altid modsatte årstider på den nordlige og sydlige halvkugle, og alle disse komplementære kræfter og udtryk er evigt balancerende i evighedskalenderen Livets Spiral. Den naturlige harmoni styrkes i os, når der leves efter Livets Spiral, som er den kommende gyldne kulturs fundament og Guds sande liv i og på Jorden, som udtrykkes i årets 12 livsveje og deres livsopbyggende æteriske flammer. 128 sider, rigt illustreret med naturbilleder.

Bind 3 Træets Sjæl og Livskunstparken. Beskriver hvordan naturånderne hjælper træerne, buskene og bundplanterne i Livskunstparken igennem året, og derfor bringer Eventyret om gnomen og hans venner ind omkring alle planterne i den beskyttede livskunstpark, som der berettes om i den sidste halvdel af bogen.
208 sider, illustreret. Lotusarts.eu