facebook-pixel

New Yorks døtre

img

New Yorks døtre

Fakta om bogen

Titel: New Yorks døtre

Undertitel: Daughters of New York #1

Udgivelsesdato: 10-03-2022

Sider: 384

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Forfatter: Ella Carey

Oversat af: Mette Wigh Tvermoes

Serie: Daughters of New York

Nummer i serien: 1

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788727004396
Ebog (ePub)9788728157213

Mens krigen raser i Europa, er Lily Rose taknemmelig for sit perfekte liv i en velhavende familie, som elsker hende, og for sit drømmejob som kok på en af de mest historiske restauranter i byen; Valentino’s. Tiderne har ændret sig for kvinder, og Lily er fast besluttet på at styre sit eget køkken en dag. Og det skal gerne være sammen med hendes flotte kollega Tom Morelli.
Men da hendes mor hører om Tom, bliver hun rasende. Når krigen slutter, er det Lilys pligt at gifte sig med den mand, som hendes mor har valgt til hende. Lilys forældre giver hende et hjerteskærende ultimatum: bryd med Tom, eller bliv gjort arveløs.
Lily er i en umulig situation. Skal hun vælge sin familie og fortsætte med at leve det sikre liv, hun altid har kendt til? Eller skal hun følge sine drømme og sit hjerte?

”Jeg elsker alle Ella Careys bøger, men denne må være min absolutte favorit.” – Goodreads-læserElla Carey har udgivet en lang række bestsellere, og hendes bøger er oversat til mange sprog. Hendes romaner tager ofte udgangspunkt i virkelige hændelser eller i historiske begivenheder.