facebook-pixel

Nu glemte vi innovationen igen…

img

Nu glemte vi innovationen igen…

Fakta om bogen

Titel: Nu glemte vi innovationen igen…

Undertitel: Grundbog i innovationskultur

Udgivelsesdato: 10-06-2024

Sider: 132

Genre: Erhverv

Forlag: Djøf Forlag

Forfatter: Jacob Brix

ISBN: 9788757460889

Format: Hæftet

NU GLEMTE VI INNOVATIONEN IGEN… giver en grundlæggende indføring i, hvordan du som leder gør din virksomhed klar til at arbejde med innovation, samtidig med at du også opbygger en innovationskultur.
Logikken er, at hvis din virksomhed skal have succes med innovationen igen og igen, så er det vigtigt at have et fælles sprog om innovation, fælles innovationsformål, at få skabt de rigtige organisatoriske og ledelsesmæssige rammer og naturligvis at få den rigtige kultur på plads.
Denne bog giver derfor som en af de første en grundlæggende introduktion til disse perspektiver og tilbyder ny viden om opbygning af innovationskultur. Alternativet til at opbygge en innovationskultur er nemlig, at innovationen nemt bliver glemt i en travl hverdag, hvor driften og andre aktiviteter stjæler opmærksomheden.
Bogen henvender sig primært til HA-, cand.merc.-, cand.polyt.- og MBA-uddannelserne samt Master i Læreprocesser og diplomuddannelsen i ledelse. Bogen er også tænkt som inspiration til organisations-, udviklings- og innovations- konsulenter samt til virksomhedsledere, der er nysgerrige på, hvordan de kan opbygge innovationskultur i praksis.
JACOB BRIX er professor i innovation og ledelse ved Aalborg University Business School. Han har en dobbelt ph.d.-grad fra Aarhus Universitet og Teknologisk Institut, og han har været gæsteprofessor ved bl.a. Royal Melbourne Institute of Technology i Australien, NTNU i Norge og Rensselaer Polytechnic Institute i USA.