facebook-pixel

Ny sygeplejerske 2. udg.

img

Ny sygeplejerske 2. udg.

Fakta om bogen

Titel: Ny sygeplejerske 2. udg.

Undertitel: uden panik

Udgivelsesdato: 28-11-2023

Genre: Medicin, Sundhed og Sygdom

Forlag: FADL's Forlag

Forfatter: Ruth Asferg Holst

ISBN: 9788794207850

Format: Hæftet

Ny sygeplejerske – uden panik er bogen til dig, der står i den svære over­gang fra studerende til færdiguddannet sygeplejerske. Som nyuddannet sygeplejerske står du over for en række valg, som kan gøre dig usikker og nervøs. Du har fået et stort ansvar på en ny afdeling med nye kolleger, men du mangler overblik og er måske bange for at lave fejl. Du spørger dig selv: Er jeg god nok?

Men fortvivl ikke! I Ny sygeplejerske – uden panik fortæller og tegner Ruth Asferg Holst om livet som nyuddannet sygeplejerske – at det er ok at lave fejl, og at du aldrig er alene på afdelingen. I et levende og humoristisk sprog giver hun råd og vejledning til de klassiske situationer, som en ny sygeplejerske står i.
I denne 2. udgave af bogen er alle tegninger spritnye, og Nurse-Ruth fremstår i sit opdaterede look.
Ruth Asferg Holst (f. 1977) er uddannet sygeplejerske fra VIA University College Viborg 2013 og startede i 2022 på kandidatuddannelsen i sygeplejevidenskab på Århus Universitet. Som sygeplejerske har hun arbejdet på hjertemedicinske sengeafsnit og i hjemmesygeplejen i en stor landkommune. Hun har været ansat i Forsvaret i 10 år og udstationeret i Kosovo, Bosnien og Irak. I 2007 afsluttede hun en bachelor i International Trade fra en fransk handelsskole og arbejdede efterfølgende som skibshandler i Aalborg og som indkøber på Thule Airbase nord for polarcirklen. Privat bor hun sammen med sine to børn.