facebook-pixel

Omtanke – Jim Lyngvild

img

Omtanke – Jim Lyngvild

Fakta om bogen

Titel: Omtanke – Jim Lyngvild

Undertitel: Om skøre konger, leg i sandkassen, ydmyghed og tro

Udgivelsesdato: 15-09-2021

Genre: Biografier og erindringer

Forlag: SAGA Egmont

Forfatter: Christian Have

Serie: Omtanke

Nummer i serien: 2

Format(er)ISBN
Lydbog til download9788726956351
Hæftet bog9788793951976
Ebog (ePub)9788794155397

De fleste har hørt om ham, mange har en holdning til ham. Jim Lyngvild – designer, fotograf, forfatter, iværksætter og meget mere – har en evne til at dele vandene og fyre op under den offent¬lige debat. Han har et højt arbejdstempo og er altid i gang med næste projekt. Han er også en aktiv og engageret stemme, både på sociale og i mere traditionelle medier, og han er vant til at tale i overskrifter.
Denne udgave af serien ”Omtanke” bevæger sig bag om provokationer og overskrifter, helt ind til skindet. I samtale med forfatter og debattør ¬Christian Have lægger Jim Lyngvild sine tanker frem om emner som tro og fortidens betydning for dem, vi er i dag, om formidlingens kunst og vigtigheden af at lade inspirationen og publikums reaktioner vise vejen.
Han fortæller også om nogle af de ting, der har formet ham som menneske: hans had-kærligheds-¬forhold til sin farverige og stærkt sammensatte slægt, forholdet til Odin og Loke, vigtigheden af at bære ydmygheden med sig i sit liv, fascinationen af problemskabere og lysten til uforstyrret leg i sandkassen.”Omtanke” er en serie livsfilosofiske samtaler mellem Christian Have og kendte danske kulturpersonligheder.Have er forfatter Christian, debattør, foredragsholder og indehaver af HAVE A/S, som er Skandinaviens største kommunikationsbureau på kulturområdet. Han har udgivet 10 bøger om kultur, kommunikation og nye, kreative partnerskaber på tværs af kultur- og erhvervslivet.