facebook-pixel

Online kommunikation

img

Online kommunikation

Fakta om bogen

Titel: Online kommunikation

Undertitel: En introduktion

Udgivelsesdato: 05-08-2019

Sider: 424

Genre: Politik, økonomi, erhverv og jura

Forlag: Gyldendal

Forfatter: Heidi Hansen, Ole E. Andersen, & Charlie Breindahl

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788741261430
Hæftet bog9788741271231
Hæftet bog9788702413298

Udviklingen af de digitale og netbaserede medier udfordrer måden, hvorpå vi kommunikerer inden for markedsføring, reklame, læring og i personlige sammenhænge.
I Onlinekommunikation – en introduktion introduceres temaer og nøglebegreber, der bredt belyser kommunikationen på forskellige onlineplatforme og bogen giver de studerende kendskab til de særlige problemstillinger og overvejelser der knytter sig til netværkskommunikation.
Bogen tager afsæt i de fagelementer som vægtes på erhvervsuddannelserne og videreuddannelserne i forbindelse med emnefelterne onlinekommunikation og digital formidling. I bogen gives introduktioner til bl.a. analyse af webkommunikation, usability, digital billedkommunikation, markedsføring på nettet, multimodal kommunikation, sprog på nettet, digital storytelling, interkulturel kommunikation og kommunikation på sociale medier.
Denne 2. udgave er revideret og tilføjet to nye kapitler om design af hjemmesider og digital strategi.
Bogens bidragydere arbejder praktisk og teoretisk med onlinekommunikation og har stor erfaring med undervisning og/eller produktion af lærebøger inden for deres respektive områder.
Onlinekommunikation – en introduktion kombinerer teori og praksis og lægger vægt på cases, praktiske øvelser og praksisrefleksion. Bogen italesætter således også de kompetencer og praktiske erfaringer som studerende kan have erhvervet sig fra anden side, som fx projektledere, web-ansvarlige, marketingskonsulenter o.l.