facebook-pixel

Opfindermanualen

img

Opfindermanualen

Fakta om bogen

Titel: Opfindermanualen

Undertitel: Fra idé til færdigt produkt og salg

Udgivelsesdato: 21-05-2024

Sider: 178

Genre: Hobby

Forlag: Forlaget Mellemgaard

Forfatter: Helle Bonne Stylow

ISBN: 9788776089047

Format: Hæftet

HVIS DANMARK VIL VÆRE ET LAND, DER UDVIKLER MANGE OPFINDELSER, SÅ SKAL DER VÆRE FLERE STEDER, HVOR OGSÅ DEN IKKE–AKADEMISKE OPFINDER KAN FÅ HJÆLP OG INSPIRATION.

Om du er håndværker, landmand, ufaglært, erhvervsuddannet, et ungt eller et ældre menneske … du kan også blive opfinder. Alle får idéer, og i Opfindermanualen kan du blandt andet læse og lære om:
– At få idéer
– At tro på dig selv
– Prototyper
– Patenter
– Hemmeligholdelsesaftale
– Præsentationsmateriale
– Design
– Salg
– Opfinderrådgivningen Teknologisk Institut
– Patent- og Varemærkestyrelsen
– Hvordan jeg gjorde med min idé fra idé til salg
– Om min opvækst og baggrund for at blive opfinder
– Fortællinger om min kontakt med internationale virksomheder – og meget mere.
… Opfindermanualen er en letlæst brugsbog med blanke sider, hvor du kan skrive dine egne idéer og opfindelser ned.
FORORD AF LENE TANGGAARD, rektor for Designskolen Kolding og professor i pædagogisk psykologi ved Aalborg Universitet: Den er direkte, uhøjtidelig, sjov og handlingsanvisende.
Uddrag af bogen 
Med denne bog har du allerede langt bedre kort på hånden, end jeg havde, da jeg begyndte som opfinder i 2007. Når jeg tænker på, hvor lidt jeg vidste om det at opfinde og hele processen, så kan jeg godt nu tænke, uha, det var faktisk en lang, sej rejse fra idé til prototype til kontraktaftale. Til at finde ud af et egnet design, en egnet virksomhed, til salget, frem til produktet endelig kom ud på markedet. Men dengang havde jeg heller ikke denne bog!
Om forfatteren 
Helle Bonne Stylow er opfinder, kunstner og uddannet bygningsmaler og fitnessinstruktør. Hun har opfundet en speciel hundeskål, der sælges i 25 lande siden år 2010. Andre otte idéer ligger ude hos internationale virksomheder til mulig produktmodning. Helle Bonne Stylow ønsker at hjælpe og inspirere andre til at blive opfindere.